Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv jesper skriv

sluter ögonen, andas, söker
det flimmrar, ljuset blir som det blir när det stängs ute, vackert!

var finns du, var är orden som ska fylla pappret
var är den omtumlande känslan som ger pennan liv?

skriv jesper skriv

oro, ängslan, har kärleken till meningar som brinner slocknat?
hopp, övertygelse, det går, jag kan, låt vattnet fortsätta rinna och verka för evig kraft.

besvikelse, utmattning, bly på fingrarna och ett papper lika vitt som bordet det mjukt vilar på.
ansträngning, handflator mot kind, skriv jesper skriv.

söker i mitt inre, vad vill jag säga, vad vill jag att jag ska säga?
kärlek, äkthet, hur hittar jag dit, med vilka bokstäver beskriver jag mig själv, på riktigt?

skriv jesper skriv

en ängel, en resa, ett jordeliv, allt vackert jag vill ta del av och berätta om, hur svårt kan det vara?
med vilken känsla ska jag grunda, måla på mörkt eller på ljust? skarpa nyanser eller svala konturer?

sorg, ilska, tragiska rader
glädjerus, lyckopliller i samlat mästerverk

skriv jesper skriv

vertikal penna på bordet,
svalt kaffe färdas mot nya marker

tomt, kvar i mig blev allt, skapat blev inget

skriv jesper skriv




Fri vers av jesper svensson
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-18 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jesper svensson