Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Villoläror?

 

 Dessa ord gäller alla, främst de som tror sig veta. 

 

 

 

Ju mer vi tror oss veta,

desto mindre förstår vi

att vi egentligen inget vet.

 

Alla är vi offer för vårt

eget vetande, i ständig

egentro på oss själva.

 

Jag vill inte längre löpa

vishetens lopp, för att

ständigt påminnas om ..

 

.... mitt egna oförstånd,

men finns det ett alternativ?

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-13 23:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack det behövs en påminnelse ibland!
2013-11-16

    ej medlem längre
Det behöver man påminna sig att det är såå lite man vet
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia