Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden Red: Queenia


Bestående skådan.

 

 

Ja, jag låser in mig.. 

Önskar fred och ostördhet! 

Oberörbarhet! 

 

Ja, jag önskar vila

skriva, måla, dansa, 

utan dina blickar 

och ofrånkomliga

utsagor! 

 

.. dock jag

paralyserad övar

piruetter i mitt

trasiga rum .. 

 

 

till allas ledsna miner! 

 




Fri vers av queenia
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-14 01:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I stillhet för att gå vidare
2013-11-16

    ej medlem längre
Ostördhet är nödvändig ibland......för att kunna gå vidare.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia