Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden Red: Queenia


Val in absurdum

 

Viljan min ej av stål är

underkändes mången gång. 

 

Om jag mig skall följa

vad är trofasthetens tvång

i livets boning då? 

 

Vill jag trofast vara, vännen,

barnet, min Gud så kär, 

låses jag oundvikligen in .. 

 

.. jobbet, livet, i sin vardag

låser in mig utan val! 

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 

 

.. inser dock en salig sanning! 

Att Han vill mig bara väl! 

 

Så att lyda, följa, Korsets väg, 

är att hjärtat sitt benåda

helt och fullt! 

 

Gråter vid tanken så god, och inser 

att utopier dödar familjeband 

och egen viljas kraft så rik!  

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-14 02:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och tänkvärt skaldat
2013-11-17

  Lars Hedlin
Jätte bra skrivet!
2013-11-16

  SatansSon VIP
För mig är helighet ingen utopi. Det är bunderbar poesi i bibeln. Visst, familjen vände sig emot mig då jag 1994 fick helig ande.
2013-11-14

    ej medlem längre
Så sant, så bra skrivet.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia