Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja om igen

Så många planer
Lika många som dagar på ett år
Så många liv hon levt
Och tiden bara går

Visst kan man fantisera
Väva drömmar, bygga slott
Men en dag faller allt i backen
Kanske är det lika gott

För med fallet dämpas skriken
Allt blir mörkt och sen...
Då när allt har rasat
Kan man börja om igen




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 509 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-14 09:30



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! Bokmärker.
2018-03-10

  Maria Sundelin VIP
Jo, men ibland tror jag vi finner mer glädje på vägen än vid själva målet
2013-11-17

  Armo
Väldigt vackert med en känsla av framtidstro.
2013-11-17

  Ingrid Trolle
applåd! Bra och insiktsfull.
2013-11-16

  Linda CH VIP
Snygga rim i en hoppfull text.
2013-11-14

    ej medlem längre
insiktsberörande..
2013-11-14

  Lars Hedlin
En bra text med insikter.kram
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana