Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill knyta samband och du har fortfarande kardborreskorna på

jag önskar
att jag kunde ge dig
något spirande att växa
innanför din sköld:
pansar ur en blick riktad åt ingentinget
det hägrande bakom oss och allt som kunde betyda något


om du bara såg mig i ögonen
så skulle jag ge dig
något spirande att växa
till att gälla tilltro:
en blomma
som jag också ska sköta om




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-14 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är något visst med ditt språk som jag uppskattar varmt. och diktens titel är fantastisk. keep it up!
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari