Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus

-

Tiden
kan

påverka
ögonen

få oss
att sluta

se

-




Övriga genrer av Anders Granström
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-14 22:00



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja vi FÅR inte sluta att se de som behöver oss!
Ibland går samhällsutvecklingen åt så fel håll...(Förstås min tolkning)
Få ord som väcker tankar!
2013-11-18

    ej medlem längre
Visst är det så....har man sett tillräckligt länge på en sak så märker man den inte till slut.
2013-11-15

  Sofhia Wirström
tänkvärda
rader
2013-11-15

  Katinka VIP
Eller se vad vi vill. Minnas som vi vill. Tänkvärt.
2013-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det finns mycket som bedövar sinnet...tänkvärda ord...
2013-11-14

  walborg
Vi utsätts för brus av grymhet, bedrägeri, katastrofer hela tiden ... Viktigt att behålla sin synskärpa trots detta - att inte somna som jungfurna i Bibeln
2013-11-14

  Maria Sundelin VIP
Ja nog kan vi bli blinda.


2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström