Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Queenia Red: Queenia


Vaken


Andra natten.

Ja, jag jobbade
7-16 och stöp
i säng vid 1930

Vaknade 22, tv, sushi, dikter...

Vaken, Skrev en dikt i mörkret,
den försvann ur systemet...
Finns inte. Mera. Borta.

Röksugen.
Drömde jag rökte igen!
Så gott det smakade!

Över tre år sedan sist!
Då rökte jag 2
paket om dagen...

Jag slutade, på grund av
många skäl!
Starkast var
cellförändringar...
Jag slutade utan hjälp
en septembereftermiddag -10

... nu väntar jag svar på biopsi.

Röksugen, hungrig, vaken.
Arg att dikten försvann!




Fri vers av queenia
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-15 01:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vet just den känslan...kram
2013-11-16

  KattenKin VIP
Jag kämpar också med att hålla mig borta från ciggen, uj vad svårt det är! Hoppas svaret är bra och att du finner din förlorade dikt!
2013-11-15

  Solitaire VIP
Sicken synkronicitet :)
Åh, vad en John Silver skulle smaka gott!
Men jag slutade 22/12-10
Och min text... Jaa
Bara bye bye
Det betyder nog
'Släck och sov'
2013-11-15

  Angel of love
Du är stark,förstår känslan av röksuget.
Och texten hoppas jag du finner på eller kommer på en ny.
2013-11-15

    ej medlem längre
bedj till Jesus, att dikten kommer tibax till dig? <3

du e soet^^ fin bild!
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia