Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Queenia Red: Queenia Törstande dofter...


Ur saknadens lust

 

 

 

törstande dofter

ljusspel i himlen

 

dofter att njuta

händerna smeker

 

kroppar vibrerar

vener som svettas

 

lädret  i stramning

hyskor dras in

 

pumpande blodet

brännande järn

 

viskande stämmor

kyssar av stål


slocknade lysen

åtdragen rem




ett skri, ett rop

lämnad i lust

 

tystnaden smärtar

går mot ett fönster


blåljusen skymtar

bortåt mot stan


ensam jag söker

värmen i doften

 

sliter ut tarmar

ur saknadens lust





Fri vers av queenia
Läst 323 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-15 02:58



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
En starkt drottnings text. Stål. läder. tarmar och lustfylld längtan. Applåd tjejen!!
2013-11-20

  anits VIP
Starkt och berörande.
2013-11-17

    ej medlem längre
Stark text, bra diktat. Fint flyt i texten.
2013-11-16

  Lars Hedlin
Helt modigt och starkt ;)
2013-11-16

  SatansSon VIP
riktigt modernistiskt snyggt. bra.
2013-11-15

  Knickedick
känns urkramande
2013-11-15

  ULJO
Berörs av denna starkt framförda text
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia