Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ditt hjärta





Fastkedjad i en säng
Med dig
I mina drömmar

Vi kysser varandra
Just så ska livet vara

Jag springer från dig
Du fångar mig
Tvingar mig sakta
Ner på knä

Sen kedjar du mig
Vid ditt hjärta




Fri vers av Tess74
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-15 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefint..
2013-11-16

  Carina Bendix
Fängslande text om stark kärlek..;)
2013-11-15

  Eliza-69
Vackert...
2013-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin kärlekspoesi!
2013-11-15

  Lars Hedlin
So so strong.....
2013-11-15

    ej medlem längre
ömt, och berörande
om kärleken...
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74