Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kåt limerick

 

En kåt liten nyvaken yngling från Orsa
hade lärt sig att runka av sin brorsa
innan "frukost på sängen" han drog
några tag och åt fantasierna log
att bli upptäckt av sin egen morsa

                  @




Bunden vers (Limerick) av Elina Vacker
Läst 570 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-15 15:01



Bookmark and Share


  Densen VIP
Fniss!
2014-08-18

    Tollwut
Haha..
2014-01-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
haha, jag gjorde som katastrofromantiker

skön limerick
2014-01-08

  katastrofromantiker
Haha jag betonade nog ilte fel när jag läste, jag läste runka av sin brorsa som i att han gjorde det på sin bror, inte att han tagit lärdom av honom. Blev än mer incestuöst! ;-)
2013-12-15

  erkki
Det var en tös ifrån Arvika
Hon var en riktig limricka
Och själv tog sig tid
Att skapa sig "frid"
Så skönt det kan va att va flicka
2013-11-16

    ej medlem längre
Ha haa.. denna text är så bra!
Du kan skriva du!:)
Applåd!
2013-11-15

  Jordgubbsodlare
Den här texten är väl ändå självbiografisk? Säg som det är, det är egentligen du som är den påkomna ynglingen... ;)
2013-11-15

  Tess74
Störstkön...blir ju nåt helt annat haha. Ja nu ska jag sluta stalka din limerick :D
2013-11-15

  Tess74
Störtskön för fan! Kan inte stava!
2013-11-15

  Tess74
Hahahaha störstkön
2013-11-15

    skamfilad
Haha! Härlig!
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker