Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist på plats




Känner du?
Han bad sin lust att gå pension.
Djupet växer inte längre.
Fötterna är hans men sulorna i skorna är borta
så egentligen är han naken i ett par trasiga skor,
som står i vänner och fienders blod.
Jag känner det.
Det kliar som eksem i hans fingrar för att han inte
ska ta de sista.
Hon är plats men betyder inget, och din?
Många hade gjort det innan han.
Ord behövs inte, din frisyr, linserna säger det.
Även hur irriterande och kliande det var så ställde
han tillbaka mjölkpaket i kylen, hur lite det än var i.
Att hälla i mer kunde öka bristen på smaken av o'boyen.
Varken du eller jag kan älska varandra för,
vi fick andra att fylla bristen på plats vi aldrig vågade ta.




Fri vers av JesperutanH
Läst 169 gånger
Publicerad 2013-11-15 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH