Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hastighetsmätare

tanken på att avslöja sanningen
berusar mig
under alla lager av tvekan
susar det ett brus du inte hör
mellan leenden och rationalitet
klämtar ett behövande hopp om framtiden
fram på vägen där regnet sköljer undan alla spår
det är inte längesen du ordade
älskling denna natt är vår




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-15 21:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgligt och vemods vackert skaldat
2013-11-16

  queenia
finns en ton av sorg, vemod, katastrof i antågande, i denna mycket snygga dikt.
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling