Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signatur

under alla blommor ler du
ditt liv är välbehållet
bakom gungor och parkerade bilar
gömmer du dig
hertigen glömde din biljett till festen
en länk i gungans kedja knakar
i samma stund då era blickar möts
jag såg alltihop
där jag naken på bordet låg
pressade druvor hjälper till med underhållningen
prästen kräks i kloaken då ateisterna sjunger
om hur vackert det kommande livet är
på huvudgatan får en hemlös till det med en kvinna
med alldeles för mycket pengar
och ett alldeles för kort förnuft
festen är din och glittret är till för att locka dig
allting handlar om affären ingen vågar nämna




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-16 06:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och insiktsfullt!
2013-11-16

  anits VIP
Mycket tänkvärt skaldat
2013-11-16

    Albin Teorb
O utmärkt årgång här, från det vardagliga melankolisk som jag tror, känns lite som en amerikansk sång, på något sätt, väldigt cool, och detta här är så långt borta som sverige? kanske du kommer att förlåta om kommentaren är olämplig. eller känns tyken "trollig" på nåt sätt. (min lyrik, jag är inte ett troll)
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling