Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar

I mina försök att vara en människa
En medmänniska
En mor
En farmor
En älskande
En dotter
En vän
Var finns
Jag
Orken vissa dagar tryter
Fast man vill vara
Starkast
Bäst på att
Lyssna
En trygg famn att vila i
Samlar fragment av Jaget
Önskar att jag fanns till mer
Eller
Kanske ska jag landa i
Att vara
Att känna
Att jag faktiskt
Är ganska ok
Är en människa
Inte perfekt
Men jag tror mig
Veta
Att jag
Faktiskt är älskad
Precis så
Som jag är




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-16 09:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish