Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuspunkt

I dagar som är målade i grått
Räknas kärleken inte i timmar
Utan i tankar som är av guld
Ingen dömer
Ett hjärta som
Älskar




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-16 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
;) fint
2013-11-16

  Lars Hedlin
Så fint vännen!
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish