Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gul



Gul katt
i rund korg
fullmåne




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-16 22:31



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Mjuk tolkning av
fullmånen som ger
mig orolig sömn.
2013-11-17

    ej medlem längre
Fint!
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP