Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden Red: Queenia


Lidelse ej mätas kan

 

 

 

närvaro,

hastig smekning

av död och liv

 

bränna allt,

av minnen, känslor,

lidelse ej mätas kan

 

 

kärlekstörst,

dricker stilla ur

dina händers kupor ~ nu

 

så du tar dig fram

genom himlars varv,

räknar stjärnor...

 

.. mina kyssar, 

smekningar av tid

du räknar bilder av oss ~ då.

 

 







Bunden vers av queenia
Läst 363 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-11-17 01:12



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

otroligt fint beskrivet om lidelsen
2013-11-19

    ej medlem längre
Starkt och vackert.
2013-11-19

  Armo
Mkt vackert
2013-11-19

  ULJO
Vacker poesi
2013-11-18

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-11-18

  anits VIP
Så fint poetat.
2013-11-17

    ej medlem längre
Starka minnen, känslor.
Vackert poetiskt.....
2013-11-17

  SatansSon VIP
bra onm lidelse. har den sinat kan man lika gärna lägga av.
2013-11-17

    ej medlem längre
Oh, stor text
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia