Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå ifrån förälskelse till långvarig kärlek ... är som att balanser på en slak lina!


Kärlek är en lek

Kärlek är en lek
Det är först när det blir allvar
Den blir svår




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-17 18:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja så kan det vara bra skrivet
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX