Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh, gud så jag kan vara smörig också - men bara för ord.


en evighetsvirvelmaskin av kärlek; le åt elakdjuret

 

du är för alltid en virvelmaskin

av ömhet

en bekräftelsekälla av oändlig ström

en alltid öppen kran

av kärleksstrålar

 

nu sprutar jag glitter på dej!

 

släng dej i evigheten

och låt det onda rinna av

i renhetens flod

 

låt dej vara

 

och låt ångesten stå bredvid

det är bara egot som pockar

på att vilja vara dej nära

 

släpp

 

le fint åt elakdjuret

det är inte du

du bara är

här

 




Fri vers av sol
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-03-12 23:42



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Åå.. vad har jag missat här?
Vilka ord.. vilken känsla.. det bara strömmar fram
Ett enormt flöde av vackerhet..
Läser igen och bara ler...
Tack!
2006-03-15

  Olivia
Bra
2006-03-14

  Last Word Spoken
Å så vackert! Helande.
2006-03-14

    Cajsa
Bra skrivet!
2006-03-13

  Ord
smörig ?.. Näe inte..

välmenande , kärleksfull och förstående.. är de ord som kommer till mig..
Ett underbart budskap..vackert och sant..har du vävt in i denna "renhetens flod"

texten porlar fram likt en fjällbäck..

suger i mig budskapet i denna och värms mer än du anar..

samtidigt kan jag inte neka mig att uttrycka det uppenbara..
texten kan lika gärna speglas att riktas till dig..

Kraaam å Tack !!

/ Crister
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol