Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, känslor, åldersskillnader, äventyr, fantasi, olika världar


Speciell kärlek - en dikt till dig

Konstigt är det när ödet bestämmer. Två människor träffas och känslor de känner. Amors båge sköt pilen rätt. Du är underbar, på alla sätt. Ledsamt bara när åldern inte stämmer. Det är där som kanske skon klämmer. Du är min finaste älskade skatt. Som jag träffade en mörk julinatt. Varje möte med dig, att älska och mysa. Min kropp blir varm, du får hela mig att lysa. Njuter av ögonblicken, varje sekund. Vill inte vara utan dig en endaste stund. Min fantasi, min dröm, mitt äventyr. I vår värld är det någon magi som styr. Vet att det inte blir du och jag. I vardagens framtid rådet en annan lag. Men vi lever här och nu. Greppar tag om tiden, jag och du. Så länge det håller är jag lycklig i sinnet. Vår resa ihop blir för alltid bevarad i minnet. Vill inte släppa dig, ej förlora mitt hjärta. När den dagen är här, kommer tårar av smärta.

 

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers (Fri form) av Valkyria-Fatale
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-19 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale