Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schhh, säg inte ordet sex

Kan inte skriva om lusten.
Om begären som fluktar i sinnet.
Om blodet som rusar.
Värmen som stiger.
Beröringen av zoner.
En tangobalett.

Kan inte skriva om berusningen man får.
Upplevelsen av känslan.
Inhalera. Exhalera.
Skakningen och rysningen.
Hur du skälver till.
En "Shakira-shake".

Kan inte skriva om den brinnande glöden.
Likt en tändsticka som tänds.
Åtrån slingrar sig genom kanaler.
Ett pulserande hjärta.
Boom, boom, boom.
Ett vulkanutbrott väntas.
Hyperventilerar.
Karnevalsrytmen tar dig.

Kan inte skriva om explosionen jag får.
Som vågornas ihärdiga skvalpande.
Ringar på vattnet.
Ett stjärnfall, en komet.
Glöden på grillen.
Som en heavy metal konsert.

Schhh, säg inte ordet sex.




Fri vers (Fri form) av Valkyria-Fatale
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-19 05:32



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Perfekt återgivning. Detta är o-skrivande. Nice work..nicenice.
2013-11-20

    ej medlem längre
Jag kan säga sju då, så du inte blir generad.
Jag tycker du beskriver din utlösning mycket noga, fortsätt med det:)
2013-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale