Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende

Vem är du? Egentligen? Du vill att jag ska älska dig, men du gör det så förbannat svårt för mig. Ibland beter du dig som en idiot! Sen bara förväntar du dig att jag ska förlåta dig. Bara så där. Jag förstår inte hur du kan tro det. Menar du verkligen att jag bara ska stå bredvid och se på när du gör illa dig själv? Så där? Gång på gång? Det är ju inte klokt!
Jag vill ju älska dig, jag vill trösta dig, för när jag ser in i dina ögon kan jag se sorgen som vilar djupt därinne trots att dina läppar ler.

Jag tittar i spegeln, lägger på lite läppglans, ler lite...




Prosa av Mona Nordkvist VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-19 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt effektfull slutmening!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP