Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3


även om jag ler har jag låtit dig gå förlorad

kliva upp
se framåt
trött butik
- du som jag.
vallfärdas
letar jul
maniska
filurer
i hösten
månglare
är tempel
kransarna
snarorna

samlar mod
samlar skäl
i ficka
som i de
flaskorna
skylde jag
- hoppas du
hittar hem.
hittar jul
som i tö
var gång grät
ångrade
gav sig av




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-20 00:02



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver så fantastiskt bra att man bara vill läsa mer. Känner en slags sorgsenhet som jag tycker om.
2013-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari