Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Peter Garheden Red. Queenia


Jag skulle vilja sova

 

Jag skulle vilja säga,

att jag jobbar på mina drömmar...

.. men jag jobbar på kommun.

 

Jag skulle vilja måla,

dina ord så talande ...

... men färgen tagit slut.



Jag skulle vilja skrika ut,

jag älskar dig...

... då jag viskar samma i mitt hjärta.

 

Jag skulle vilja sjunga av glädje,

i salighetens salar...

.... när mörkret kramar om.

 

Jag skulle vilja sova,

när Rädslan träder in...

... om Väntan olidlig.

 

 

 

 

        ~ Om sju dagar får jag svaret på biopsin ~

 

 




Bunden vers av queenia
Läst 456 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-20 01:36



Bookmark and Share


  Eliza-69
Hoppas på det bästa
Styrka värme kram <3
2013-11-20

  Hon kallar sig poet VIP
Starkt avslut, fängslande inledning. Uppskattade denna.
2013-11-20

    ej medlem längre
den berör.. och fångar..
och griper tag
2013-11-20

  Maria Sundelin VIP
Mycket vackert fångat
Kramar
2013-11-20

  Lars Hedlin
Förstår din frustration och din rädsla..kramar om dig varmt !
2013-11-20

  SatansSon VIP
hoppas svaret kommer glädja dig.
2013-11-20

    ej medlem längre
Känner igen.....vänta på provsvar i veckor är jobbigt.
2013-11-20

  Bjarne Nordbö
Kram. En stor sådan.
2013-11-20

  Angel of love
Jag håller mina tummar om ett besked som får dig att njuta och leva utan oro.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia