Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh..måste man?


man måste liksom

 

 

försöka ändra på det där 

 

ta piskan och göra om till morot
omman liksom 

 

fastnar i tankar

 

det bankar så illa mot ryggen annars

 

piska där du varit mig kär
bli nu din tvärsemot

 

bli en morot

 

 

[ordet 'måste'
görs om till

'Vill (input viljan) för att (input syftet) så att (input något positivt för dig själv)

 

jo man kan dämma älvar
om man är en bäver

 

jag vill dricka det där starka kaffet för att jag mår bra av just den styrkan koffein så att jag kan somna skönt.

(d-e-t är personligt och absolut motsättande ens 'norm och moral' som hörts hela livet; 

drick inte kaffe efter klockan arton för du kan inte sova då! = inte alls min sanning = vems sanning ska man ta till sig?)

 

 

jo man kan dämma älvar om
man tar en sak i sänder

 

ett träd åt gången

 

livet är inte bara
att tuga näver för att slipa tänder

 

ibland händer det

 

att älven vänder

 

*

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-20 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri