Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
iris funktion borde man ta en tänk på lite oftare för inte är det svärtan som är problemet


lins; svarthålet

 

 

snopenheten

när man möter 

efter varv på varv

sig själv

 

 

ännu en gång

 

 

som genom ögat

fast inte 

mer som ögat

genom självet

 

åhå hallå hoho

 

jodå

egna spåren är kvar

 

 

spåra spåra

 

tänker

vad gjorde man uppåt väggarna

taket

när kanan finns i botten

 

som om hålet var hotet

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri