Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Medberoende

Du säger att jag inte förstår att jag inte känner eller vet,men jag har plockat undan sorterat lögner på hög och skyddat det som kallas liv.

Vi medberoende,jag dina barn era barnbarn din fru eller man.Vi som sorterar lögner på hög.Jag har sopat rent utanför dörren,det luktar gott av självbedrägeri och ingen oanmäld kommer någonsin in.

Jag är trött djupt in i själen,barnen gråter stilla tårar mellan dofter av rök och öl.
Vi är här,vi ser vi lever varje dag i din skugga.
Din skugga som inte ens ägs av dig.Vilar vi under natten ?
nej vi medberoende vi sorterar lögn på hög tvättar smutsig byk.
Och sväljer förbannat många salta tårar.

En del av mej...

(Axplock ur boken som skrivs)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande!




Fri vers av Yeppis
Läst 468 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2013-11-20 10:47



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Berör
2014-05-15

  aol
strkt grep tag i mej,
2014-02-05

  Midnatt
Stark och talande text... I know the feeling !
2014-01-06

    ADI Nehlin
berörande..känner igen mig i dina ord
2014-01-01

  hurt and broken
Åh vad stark o sann text!
Känns igen
2013-12-23

  Maria Natasja
Bra!!!!
2013-12-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Starkt
2013-12-06

  queenia
så är det....
2013-12-06

  Bjarne Nordbö
Fortsätt.
2013-12-03

  Lena Själsöga Keijser
starkt
skriver du
medberoendet
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis