Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen gåta

Lägger mig med smärtan att inte ha vetat
så som mitt hjärta har letat...

Försöker att blunda
att det vore annorlunda...

Känner bara mer och mer rädsla
hur tårarna faller med en enorm känsla...

Saker vi inte vet
saker vi inte ser
då allt faller ner...

Du gav mig lycka
leva och känna.

Vad kunde igentligen hända...

Gör så otroligt ont
smärtan att få veta

Varför skulle mitt hjärta
öppna och leta...

Denna resa är som en gåta
som inte får mig att sluta gråta...

En del av mej..


(Axplock ur Själens Tankar)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 476 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-18 08:21



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
mycket berörande och ömt skrivet.
2015-11-19

  Lena Själsöga Keijser
du berör
2014-05-28

  Angel of love
Berörs av din sorgsenhet.
2014-05-19

  Stjärnöga
Oerhört berörande
blödande vacker
anar en strimma
hopp..
men själen
värker..
2014-05-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Din kvinna måste skatta sig lycklig.....dina kärleksförklaringar är många och vackra...på olika sätt.
2014-05-18

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i känslorna.
2014-05-18

  Alva Johnsson VIP

En ödmjuk, lite vemodig
betraktelse av livet.
2014-05-18

  Fem hjärtan VIP
Berörs!
2014-05-18

    ej medlem längre
Berörande vackra rader.
2014-05-18

  Alwan
Du skriver så vackert!!
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis