Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Förstå mig rätt

Är svår att bli av med
Du verkar gilla min själ
Alldeles för mycket

Och så jag

Alla dessa frön som bara växer
Slutar visst aldrig att växa
Kärlekens magi
Överskuggar då allt
Så vad blir en dröm
Utan nattens mjuka boning
Allting in i nästan minsta detalj
Lockande som alltid

Om du frågar mig vem du är för mig
så blir det svårt att svara.

Du är hela min längtan efter
att ta och ge

hela mitt svar på behovet att
behövas



En del av mej..

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande!




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 444 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-05-27 07:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin varm känsla i dina ord.
2014-05-30

  Chawa VIP
Känslosamt att läsa. Fin mjuk skrift om närhetsbehov...
2014-05-28

  Alva Johnsson VIP

Ödmjukhethet...
Vackert
2014-05-28

    ej medlem längre
Förmedlat med en öm och vacker hand.
2014-05-27

  Kajsa Karin VIP
Vackert....
2014-05-27

  Magica VIP
Fint :)
2014-05-27

  Coldasice VIP
Underbar, välskriven och berörande
2014-05-27

  Linda CH VIP
Mycket fin! Förmedlar en varm känsla.
2014-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Det är många DU som skulle behöva läsa en så fin text.
2014-05-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Att vara behövd ngt av det finaste i livet. ???
2014-05-27

  Nasrin
väldigt vackert!
2014-05-27

  AstridElisabet
Jättefint!
2014-05-27

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2014-05-27

  Rozsi.kovacs

ömmande vackert
2014-05-27

  Katinka VIP
Berör hjärtat. Mycket fin.
2014-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis