Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt universella hjärta rymmer mkt kärlek


Då tar jag en paus från skrivande
Vill tacka er alla som läst mina texter härinne ...
och er som följer mej på olika forum på nätet

Tack alla läsare

Det var enormt
Man baxnar
Det värmde
Tack

En del mej...

Carlos




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 538 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-06-04 07:30



Bookmark and Share


  aol
välkommen tillbaka vännen när du ill,
2014-06-20

  Magica VIP
Bra med en paus en tid ibland, kram.
2014-06-12

  Bibbi VIP
Allt, allt gott och lycka till!
2014-06-08

  Annie b'larsson VIP
Önskar dig en underbar sommar och hoppas se dig här igen när du känner dig redo för det. Allt gott!
2014-06-04

  Stjärnöga
Ha en underbart skön sommar
tills du är tillbaka igen
vännen
Älskar din poesi
så skriv, älska, lev men
mest av allt njut av livet
och var rädd om dig
hjärtat och kärleken
kram :)
2014-06-04

  Nasrin
varmt välkommen tillbaka!
Önskar dig all gott och ha en trevlig sommar.kram
2014-06-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-06-04

  Chawa VIP
Önskar dig en varm skön sommar! Ta väl hand om dig och din omgivning!
Och så klar - Välkommen tillbaka!
2014-06-04

  Angel of love
Kommer välkomna dig stort när du är tillbaka. Ta hand om dig och ha en fin sommar. Kram
2014-06-04

    Dan Myrbeck
Varmt välkommen
tillbaka!
2014-06-04

    ej medlem längre
Kram o ta hand om dig!!
2014-06-04

  AstridElisabet
Tack själv för alla dina fantastiska texter!
Trevlig sommar till dig!
2014-06-04

    ej medlem längre
Hoppas att du får en fin sommar!!
2014-06-04

  Bo Himmelsbåge
Tack, vännen!

Önskar Dig en skön, avkopplande sommar!

Välkommen åter!
2014-06-04

  WyS VIP
TACK ! Trevlig sommar!
2014-06-04

  Rozsi.kovacs

Må väl o ta en välförtjänt pause
så får vi åter njuta av dina texter
fram över...
2014-06-04

    ej medlem längre
Undrade just, önskar dig en fin sommar.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis