Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tända stjärnorna på din själs himmel

Jag skickar min längtan från min säng till dig där ligger jag ensam och naken under täcket.


Mina meddelanden är till för att tända stjärnorna på din själs himmel,
få dem att lysa i en rad.

Du säger att jag har mina drömmar,
du säger att du har dina tårar.

Men vi har varandra du och jag
vi som är våra drömmar
vi som är stolta dårar

Jag vill bara ha din själ och dig naken vid min arm.
Här i mörkret vill jag hålla om dig
älska dig varm.

Du vet ju att jag vill ha dig på riktigt,
i handling bortom ord.

Du är en flicka från söder,
jag är höststormen och mörkret från nord.

En del av mej...

(Axplock ur mina skrivna dikter och flaskpost)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller .




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 591 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-05-18 09:19



Bookmark and Share


  Glitr
Naket och inte så blommigt romantiskt... gillar!
2014-05-25

  Bo Himmelsbåge
En varm lysande supernova på Kärlekens glödande himmel, där mörkret från nord o flickan från söder får varandra! Härligt!

Sparas i Universums vagga!
2014-05-20

  Linda CH VIP
Underbar kärlekstext! Fastnade för "Du är en flicka från söder,
jag är höststormen och mörkret från nord"
2014-05-20

  Annie b'larsson VIP
Väldigt vacker dikt. jag skulle ändrat ett par småsaker, men det kvittar. För det viktigaste med en dikt är vad den utstrålar och den här både andas så det hörs och det strålar om den.
2014-05-20

  Bibbi VIP
Gillar!
2014-05-19

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-05-19

  Angel of love
Vacker och öm text.
2014-05-19

  Connie
Helt galet underbart, kärleksfullt, vackert och sensuellt skrivet!
2014-05-19

  Stjärnöga
Underbart sensuellt
kärleksfull och så vacker..

älskar..
"Mina meddelanden är till för att tända stjärnorna på din själs himmel,
få dem att lysa i en rad...
Du är en flicka från söder,
jag är höststormen och mörkret från nord."

Du tände mina stjärnor
i en vacker rad :)

2014-05-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Här slår ett varmt hjärta!
2014-05-18

  Kajsa Karin VIP
Vackert....
2014-05-18

  Alva Johnsson VIP

Hett och sensuellt,
som rymmer stor längtan.
2014-05-18

  M M Mannheim VIP
Ni är värda varandra i kärlek!
2014-05-18

  Palett
Underbart innerliga ord som går direkt till hjärtat !
2014-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
"Tända stjärnorna på din själs himmel"
Underbart.
2014-05-18

  Fem hjärtan VIP
Vilken underbar text... Så vackert och innerligt..!
2014-05-18

    ej medlem längre
Ljuvlig läsning, lena fina ord som värmer någons hjärta, så fint..
2014-05-18

  bumerang
Oj, vackraste vackra.
Ömt och ärligt skrivet
från en längtande själ.
"stolta dårar"
Ja, så blir man
2014-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis