Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte låta någon annan få behöva uppleva ett brustet hjärta eftersom det aldrig blir helt igen och rädslan för kärleken är svår att övervinna


Med dina andetag tar jag mig fram idag

Uppgivet i själen
Vem är jag idag

Med hjälp av en ängel
Du ger mig trygghet när dörren är stängd

Som öppnar upp något som får mig att leva nu

Alla år som jag bara längtade bort.
Till ett paradis med någon av samma sort

Om ingen kunde se mig för den jag var
Inget kändes äkta som du och jag idag
Nu mera blåser vinden i segeln

Och livet lever varje minut till slut
För jag andas ut

En del av mej...

(Axplock Ur Själens Tankar)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 674 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-05-22 06:37



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Berörande vackert!
2015-05-03

    ej medlem längre
Ord som berör, berör fint.
2014-05-30

  Bo Himmelsbåge
Fin o äkta känsla i denna rörande kärleksdikt!
2014-05-28

  Cosmic Johanna
Fin känsla i dikten, känns äkta!

Gillar speciellt
"år som jag bara längtade bort.
Till ett paradis med någon av samma sort "

2014-05-28

  Eliza-69
Fin dikt
från smärta till kärlek o trygghet
2014-05-27

  Stjärnöga
Så vackert din själ
andas..
andas ut smärtan
lämna rum för
glädjen och
kärleken
som lyser så
mycket vackrare
efter smärtans
svärta..
Underbart vackert
skriven..
2014-05-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande vacker dikt!
2014-05-22

    ej medlem längre
Som alltid berör du hjärtat.
2014-05-22

  angela Täubert fd Jansson VIP
Nu mera blåser vinden i seglen....mycket vackert....men sanningen är att snart kan det bli stiltje.....
2014-05-22

    ej medlem längre
Så underbar och fin skrivet.
2014-05-22

  Palett
Mycket fin text skriven med starka känslor.
2014-05-22

  Fem hjärtan VIP
Berörs och känner igen..
2014-05-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-05-22

  WyS VIP
Så fin!
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis