Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amelie från Montmartre




En gång såg jag en film
Den vackraste jag sett på länge
Jag ville vara huvudrollen
Hon var så skör
Så söt
Så onåbar
Hennes ögon slukade mig
Likt havets underströmmar
Ja den filmen finns i mitt minne
Vacker som få




Fri vers av Tess74
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-20 18:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Såg den för ett tag sen stark och stor
2013-11-25

  Stefan Albrektsson
Mmm, det var länge sedan jag såg denna film, men minns ändå känslan, en vacker film och mångfacetterad historia.
2013-11-21

  Carina Bendix
Vad fint skrivet! :) Den filmen fick jag i julklapp för två år sen, men har inte sett den än. Hade helt glömt bort att jag har den, måste ju se den nu efter att ha läst din text. :)
2013-11-20

  Solitaire VIP
Ja skör...
var hon det egentligen?
En mycket speciell flicka i alla fall.
En film som jag älskar
Och jag är INTE spröd :)
2013-11-20

  M M Mannheim VIP
Skönt om en sådan kärlek, både i filmen som i din dikt!
2013-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Flickan förefaller bekant. Jag hyser en fäbless för fransk film, inte minst nouvelle vague.
2013-11-20

    ej medlem längre
Ni är ju lika Therese i utseendet tycker jag, ja den filmen är bra. Såg den för länge sedan
Fint skrivet!
2013-11-20

  Hon kallar sig poet VIP
Och jag var i det området för några dagar sedan. Montmartre, i Paris. Nice.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74