Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses med fördel, långsamt... Tänk överraskningsinsikt - och konsekvens; jävlar anamma, livslust!


Uppvaknanden



Du har köpt
en sanning

och burit den
med

övertygelsens
kraft


böjt ditt huvud
i någon annans

vilsenhet

levt, det du
funnit dig

värdig




Övriga genrer av Anders Granström
Läst 400 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-11-20 21:03



Bookmark and Share


  preciousme82
Om att inte gå sin egen väg... (Det är så jag tolkar din dikt). Skapar eftertanke! Gillart skarpt!
2015-10-24

  Bo Himmelsbåge
En bra text med mycket levnadsvisdom i!
2013-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Fastnar för ordet sanning...
vad är en sanning...?
vem bestämmer vad som är sanning...?
kan en sanning vara olika för
olika människor...?
Du fick mej verkligen att
börja fundera med din fina text...
2013-11-23

    ej medlem längre
Kan nog kännas igen.
2013-11-21

    häxängel
Tänkvärt.
Känner igen.
Och blir nyfiken på nästa rad.. vad hände sen?
2013-11-21

  Magica VIP
Denna dikt känns som en bra start och gör man vill läsa mer, det känns som om det saknas ett slut på den på nåt vis? Annars bra och tänkvärd.
2013-11-21

  träsnidaren
Väldigt bra!

Tänkvärda ord, tilltalande och vackert.
2013-11-20

  mysing
mycket bra och bara ingressen gjorde sin alldeles egna övertygelse :)
2013-11-20

  Maria Sundelin VIP
Det är lätt att fastna i vissa situationer.
Bra fångat
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström