Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjortkrage (din)


Hade vi någon aning?
Den där första gången,
du var inte mer än ett namn,
en skjorta

nu för tiden
gråter jag mot din
skjorta

din lukt är det bästa syret




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel