Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag tänker på under tiden världen lever





hon den nya lilla söta
som slog ut sin blonda knut i dag
och lät det bölja över axeln, nacken, ryggen
ansiktet, armen, brösten, magen och ner
över den tidsaxel som inte har bråttom
att bevisa att vi gått framåt på nåt sätt
i utvecklingen och sånt där
bara kittla mig i mina tankar där på mötet
mitt mellan hennes ben under föreläsningen
och jag tänkte chokladbananer tätt bredvid varandra
jag tänkte skumbananer som trasslat in sig
jag tänkte vitlök, rödlök, gul lök
som någon börja halvera och skala
men avbrutit på hälften
jag tänkte negerläppar
och jag sa NEGERLÄPPAR
för jag tänkte upptinade ESKIMÅLÄPPAR också
och INDIAN och RYSS och HON som satt där
bredvid mig och log
när jag böjde mig ner och plockade upp
en kluven persika jag tappat
gav den till henne och sa att
det blir en lång sommar den här vintern
och jag funderar starkt på att be chefen
om löneökning
innan
jag dör av dig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-20 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och jag som skulle lägga mig..omöjligt att slita sig ifrån poeterna här..
Jättebra och kul text:D
2013-11-20

  agneta pichler


vilken läsning..


akta så diskriminerings granskarn kommer och tar dig i örat.. *ler stort*


saknat läsa dina alster.. :)


2013-11-20

    ej medlem längre
Wow.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP