Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser stilla över himlavalvet

En stjärna föll från himlen
Slocknad i min hand
Gav den mig sin sista suck
En önskning
Och en stark känsla av frid




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-20 22:54



Bookmark and Share


  queenia
ja, du fångade stunden precist, exakt med orden så vackra.
2013-11-25

  M M Mannheim VIP
Mycket fint och vackert fångat.
2013-11-20

  Maiah VIP
Vacker och sorgsen
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish