Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den nionde sången, archways - "andas när jag faller"


om det var uppror runt dig så var det krig i mig

ännu en kväll på samma plats och jag slåss mot samma tankar
jag drack en del ikväll för att glömma att du inte längtar hem
och jag skulle göra vad som helst för att ha dig här
för att höra dig säga "allt blir bra igen, det blir bättre snart"
men du är inte här.

om vi bara kunde ha varandra
men du är hel nu,
du är hel nu.
allt blev dig för du var allt jag hade
men du är hel nu,
du är hel nu.

jag ville inte se mer
för det var jag som misslyckades
jag ville inte se er
för det var han som log med dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av keepyou
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

keepyou
keepyou