Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AT


16 dagar utan dig

jag fyller min kropp med gift
i ett meningslöst försök
att döda vad som dödar mig

du målar upp en fasad
du gör som du vill
och du får som du vill

men jag
går
snart
sönder




Fri vers av keepyou
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-04 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

keepyou
keepyou