Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du mår bra med dig själv nu


döda mig

vet inte
om jag vill spy
eller skjuta mig själv

trasa sönder mitt ansikte
eller sova bort hela sommaren

jag hatar dig så jävla mycket
jag hatar mig själv ännu mer

du mår bra med dig själv nu
klart som fan du gör
du fick alltid som du ville
och det är inget fel i det
men jag hatar det
jag hatar att jag är så jävla beroende av andra
att jag alltid tänker för mycket på vartenda jävla litet ord
att jag inte kan vara glad för din skull
att jag inte var bättre än vad jag var
att jag är en vidrig, självisk människa innerst inne
att jag aldrig kommer ta mig ur den här graven jag har grävt under 4 års tid

allting spränger
allting gör ont
allting bränner
och det kommer sitta kvar
vill skrika sönder min hals
vill gråta blod så att du
kanske
någonstans
förstår

om jag nu kastar mig ut från bron
vad hade du tänkt då?




Fri vers av keepyou
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-06 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

keepyou
keepyou