Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bländade självhävdande ego att aldrig lära sig... ;)


hur 17 gjorde du egentligen

 

 

bara för att se till att det blir som det blir lite tidigare så kan man ju alltid spä på lite till

sa negativa förväntningen och gjorde allt för att

 

bara för att se till att det blir som det blir lite tidigare så kan man ju alltid spä på lite till

sa positiva förväntningen och gjorde allt för att

 

och båda fick varandras resultat

 

båda lika arga och båda lika häpna och båda övertygade om att kampen är totalt onödig

och båda övertygade om att den andre inte har fattat hur man ska göra

båda båda båda

 

så lika

gömmande sina egna insikter om sitt misslyckande

för att ta reda på hur den andra lyckades

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 139 gånger
Publicerad 2013-11-21 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri