Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All that was hidden in the snow, digital konst 2013, Lena Johansson


Kreativt



uppå grässtråets frostiga
grå yta

klättrar värmen
dagen kommer med

när ska jag vakna?
sent

då upptäcka att jag lämnat dem bakom
mig, jag gick

in i en ny värld
här

ryms helt andra saker
människor

känslor oroshärdar
små projekt som tar all min tid

den andra världen står gapande tom
tittar efter mig ett slag

jag går in och ut ur
liv och dimensioner

en dag här
en där

men alltid högst närvarande
detta är min natur

oavsiktligt skada
den gamla formen gå ur

skapa, vara
i den nya












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-22 08:58



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Livets gång.
2013-11-27

  Ljusletaren
Först grattis till uppmärksammad text!

Alltså vilket underbart konstverk. Ser själen växa bland allt annat. Det är min tolkning.

Dina ord passar så bra till min tolkning av ditt konstverk.

Väldigt bra skapat och då menar jag både text och tavla/ kram
2013-11-27

  Lars Hedlin
Så bra du skriver! Gillas!
2013-11-25

    ej medlem längre
Spännande transformationsprocess
2013-11-23

    Tollwut
Bra!
2013-11-22

  peter markurth
tao, menar dao-ism
2013-11-22

    ej medlem längre
"men alltid högst närvarande
detta är min natur"
Lyckliga du - inte alla klara detta!
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP