Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt som en vind

om jag kunde få dra
dit där jag
är ingen

finnas utan
att tänka varför

en ö
bland andra
och långt borta

bara få
stränder långa

undra varför
vågor komma
och gå

gömma min tå
i sanden

och försvinna
lätt som
en vind

mot horisonten




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-22 22:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra! Gillas!
2013-11-25

  Fredrik P. VIP

Det bekymmerslösa livet utan krav
är en hägring som även jag hänger
upp november på.
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington