Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: http://sfappeal.com/2013/04/teens-shot-over-dice-game/ (Artikeln har inget med min dikt att göra)


Tärningsspelet

 

 

 

När tärningen leder till ruta noll ~

tro ej att livet är fullt av troll.



Tro på den tärning som slår för din tur ~

att åter släppa glädjen ut ur bur.



Om livet som ett fängelse sig ter ~

vet att spelskaparen Dig ser.

 

Tro, hopp och kärleken dig bär ~

till hållbarhet, till Liv som liljor klär.




Bunden vers (Rim) av queenia
Läst 396 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-23 00:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
yes bara så bra ,)
2013-11-25

  Carl Mikael Fäldt
Glädjande!
2013-11-23

  Angel of love
En text som känns rätt i tiden för mig... I
2013-11-23

  Maria Sundelin VIP
Hoppfulla rader
Kramar
2013-11-23

  ULJO
Håller med föregående talare, livet är ett tärnngsspel. Bra tema som föll ut i en bra text.
2013-11-23

  Federico Romano
Livet är nog ett tärningskast..
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia