Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten är fri


Konsten är fri
men det är en stor konst
att få ha den fri




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-23 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint att se att en forumdiskussion bär frukt.
2013-11-23

  walborg
Kul sagt
2013-11-23

    ej medlem längre
En sanning värd att tänka på.
2013-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Sant.
Folk ska ju hålla på och anmäla varandra hela tiden, så fort någon har en bestämd och avvikande åsikt.
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP