Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han talade om sin kvinna





att flyga fram och åter
över ett hav
utan att någon talar

så träffa på en man
som säger han älskar båda könen
det ena för att det ger honom vällust
det andra för att han behöver förståelse
berätta öppet om sin mor och sin kvinna

och modern hade sagt:

"det finns en flicka åt dig i byn
som är både fin, snäll och går i kyrkan"

och han på flyget hade svarat att:

"mor, jag vill inte ha nån fin flicka i kyrkan
jag vill ha en slampa
som vet vad en karl vill ha"

hon stod där i ankomsthallen och tog emot honom

jag förbannade mitt liv
och hängav mig åt mina gamla drömmar

din jävul, jag kommer jag med
och hon
blir både vacker och kåt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-23 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP