Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Dotters skiss


Slukhål

Kvinna av fruktan präglad, 

lever genom jordens slukhål

Fläkten varm av andetag 

värmer kind så blöt och kall. 

Kvinna  slagen, brusten, osedd,

löper mot ett liv i fruktad smärta.

Rösten talar mjukt i hjärtat, 

hata inte, kom till ro.

Kvinna bränd av rem och fimpar,

lär sig le och lyda vackert.

Hjärtat fylls av värmeljud

och hon ser ett hopp, ett ljus.

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 488 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-24 03:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden träffar starkt!
2013-11-25

  Tess74
Väldigt stark och smärtsam med ett slut som andas hopp och ljus
2013-11-24

  Ninananonia VIP
Berör
2013-11-24

  Maria Sundelin VIP
slutet visar på en glädje trots mörker.
Kramar
2013-11-24

    ej medlem längre
Berörande, smärtsamt men hoppfullt.
Teckningen röjer konstnärstalang
2013-11-24

    ej medlem längre
starka våldtagna ord..
2013-11-24

  Peter Stjerngrim VIP
Starkt flöde!
Din dotter har talang för
tecknandet ...
2013-11-24

  Angel of love
Stark och väldigt bra text.
2013-11-24

    ej medlem längre
Starkt beskrivna känsla. Välformulerat och berörande.
2013-11-24

  ULJO
Du berörde mig djupt med denna text, fint fångat
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia