Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eat my heart




Öppna min bröstkorg
Kryp in i mig
Kyss sönder mitt hjärta
I tusen bitar
Sprid dom sedan i din kropp
Så vi aldrig hittar på dom igen
Låt dom ligga där och sakta smälta
För jag vill tillhöra varje del av dig
Hela mitt hjärta ska ätas upp
Av din själ




Fri vers av Tess74
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-24 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text!
2013-11-25

  queenia
beröringsbart vackert. Skimrande som av kristall. <3
2013-11-24

  Kaptenlöjtnant
fint!
2013-11-24

    ej medlem längre
den är så stark..
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74