Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappat II


- Jag tycker inte det är kul att spela innebandy längre.

- Jaså, varför inte det, då?

- Nä, säger jag något när vi spelar så blir det fel och håller jag truten så blir det också fel. Så jag tycker inte det är kul att spela innebandy längre.




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-03-15 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet